Wiesz jak prawidłowo dawać napiwki? Dowiedz się skąd się wzięły, ile warto zostawiać i jak wpływają na jakość obsługi. Opowiem też w jakiej formie możesz się z nimi spotkać. 💁♀️💶 Dodatkowo usłyszysz moje historie z podróży i pracy w gastro. Gotowi na dawkę praktycznej wiedzy? 😉 Zapraszam!
W tym odcinku:
(01:56) Skąd wziął się zwyczaj zostawiania napiwku?
(03:11) Napiwek doliczany z góry, faux-pas i kto go właściwie dostaje.
(09:26) Prosto z mostu: ile zostawiać i w jakiej formie.
(11:30) Napiwek dla obsługi sprzątającej.
(14:02) Dlaczego warto i na co trzeba zwrócić uwagę.
🔔 Bądź na bieżąco z odcinkami podkastu:
Instagram: @jakosc.nie.jakos
Instagram: @jakosc.w.hotelu
Facebook: @Jakość w hotelu
YouTube: https://www.youtube.com/@amquality2481
💌 Zapisz się na newsletter i otrzymuj ciekawe treści, które pomogą podnieść JAKOŚĆ Twojego życia i biznesu: https://amquality.eu/